Ne vedem la Untold și plantăm un copac cu sEEn Vybe & CDj

Nostalgic după nopți pierdute cu prieteni, ascultând muzică bună? Îți vine, sau nu, să crezi, dar anul acesta nu mai trebuie să simți singur ritmul melodiilor electro de acasă, ci chiar de lângă scenă, alături de alți fani la fel ca tine.

Scena Untold va găzdui peste 200 de artiști și momente inedite pe care le așteptăm cu nerăbdare. Și, ne bucurăm că în line-up-ul special de anul acesta se află și prietenii noștri de la sEEn Vybe & CDj. 

Îi poți asculta în premieră la Time Stage, în intervalul 14:00-15:00, chiar în prima zi a festivalului, respectiv 9 septembrie. Iar, de la 15:00-16:00, va urca pe scenă CDj alături de un invitat. 

Nu doar că ai ocazia să le asculți melodiile, care reușesc să facă o infuzie între: organic sounds, deep grooves, afro house, tech house & melodic techno, ci și să le susții cea mai recentă campanie de împădurire, alături de Tășuleasa: „La Untold vrem să continuăm campania #music4trees. Plantăm un copac pentru fiecare geantă vândută!”. Mai multe despre campanie poți afla ascultând materialul pe care l-am realizat în colaborare cu ei: „VIDEO: Cum poți contribui și tu la plantarea de copaci ascultând muzică? – Interviu cu sEEn Vybe”.

Ia spune! Ne vedem pe 9 septembrie, lângă Time Stage, ora 14, la party-ul de deschidere sEEn Vybe & CDj? Până atunci, poți da „Particip” evenimentului de pe Facebook: UNTOLD Opening at Time stage with sEEn Vybe & CDj.

Mai multe despre sEEn Vybe și CDj puteți găsi la următoarele link-uri:

sEEn Vybe:

Facebook: https://bit.ly/3mOymZ2;
Instagram: https://bit.ly/3zyV2zM;
TikTok: https://bit.ly/2Y2ZfxO;
Spotify: https://spoti.fi/3gPUX3k;
Youtube: https://bit.ly/3sXZjug;
Beatport: https://bit.ly/3mV8Px0;
SoundCloud: https://bit.ly/3n1MyxZ;
Traxsource: https://bit.ly/3gNRQsO;
Bandcamp: https://bit.ly/3jvyTgn.

CDj Cristian-Daniel:

Site: https://bit.ly/3yySIaN;
Facebook: https://bit.ly/3zAl8SY;
Instagram: https://bit.ly/3zyrzpR;
Beatport: https://bit.ly/2WHyLSj;
SoundCloud: https://bit.ly/2WDRCh3;
MixCloud: https://bit.ly/3mRIMXF.

Redactat de: Giurcanu Cristina-Elena